Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Winterwandeling 2023

28 december 2023 @ 14:15 19:00

Zin in een gezellige buitenactiviteit in de koude en donkere winter? De Woord en Daad comités Zeist en Soest e.o. organiseren op D.V. donderdag 28 december 2023 een (hart)verwarmende winterwandeling in witte warme winter sfeer rond het Henschotermeer in Woudenberg.

Hopelijk met sneeuw, maar ook zonder sneeuw herkent u de sfeer onmiddellijk! We hebben dit jaar een mooie route in Woudenberg uitgezet rondom het Henschotermeer. Het is een wandeling van ongeveer 4,5 kilometer met leuke verrassingen onderweg.

Gewoontegetrouw is het laatste deel van de route met kaarsjes verlicht. Na de wandeling komt u aan op het gezellig ingerichte marktplein waar van alles te eten is en de vuurkorven staan te branden.

U bent van harte welkom vanaf 14.15 uur bij :

Camping ’t Boerenerf, Heygraeff 15, 3931 MK in Woudenberg.

We starten daar met de wandeling om precies 15.30 uur. Zorg er dus voor dat u op tijd aanwezig bent!

Aanmelden voor deze wandeling is noodzakelijk! Dit kan bij voorkeur hieronder of via winterwandeling2023@gmail.com en eventueel telefonisch bij Marieke van Wiggen (06-52589191). Volwassenen en kinderen apart opgeven!

De kosten voor deze wandeling zijn €12,- per volwassene en voor kinderen t/m 12 jaar, €6,-. Voor dit bedrag krijgt u een leuke wandeling met diverse verrassingen onderweg, drinken met wat lekkers bij aankomst en 2 consumptie munten voor eten na de wandeling! Extra consumptiemunten kunt u ter plaatse kopen.

De opbrengst wordt verdeeld over de projecten van Comité Zeist (Onderwijs – Haïti) en Comité Soest e.o. (Job Booster – Burkina Faso).